Aandacht voor elk kind
Voor de toekomst van uw kind
Plezier en leren
Met jouw talent op weg

Wie zijn wij

Welkom op de site van de Wegwijzer.

U bent nu op een site die boordevol informatie staat over deze school. Modern en toch een groot verleden. Een school waar menig opa en oma, vader en moeder groot zijn geworden en met vertrouwen hun kinderen naar toe kunnen sturen. Een school met kwalitatief goed onderwijs. Er zijn moderne methoden en leermiddelen. Zo loopt onze school voorop in Enter als Integraal Kindcentrum. Er is opvang en onderwijs van 0-12 jaar. Verder is de Wegwijzer een gecertifieerde Kwadraatschool, een school met veel aandacht voor meer- en hoogbegaafdheid.  Goed onderwijs heeft pas zin als kinderen het naar hun zin hebben en lekker in hun vel zitten. Dit staat voorop!! Het (buiten) spelen is erg belangrijk. Daarom heeft de school veel geïnvesteerd in drie gescheiden pleinen met veel nieuwe en aantrekkelijke speelmogelijkheden. Ook is er een up-to-date speellokaal voor de kleinsten.

De Wegwijzer staat voor haar christelijke identiteit en probeert deze vanuit bijbelse kernwaarden op een hedendaagse manier in te vullen. Graag vertellen we de kinderen over Jezus, waarbij iedereen welkom is, waarop ze altijd mogen vertrouwen en die voor ons de Redder en voorbeeld wil zijn.

Op deze site kunt u nog veel meer lezen over hoe we ons onderwijs ingericht hebben.
Bent u benieuwd naar deze school? Maak gerust een afspraak. We kunnen u nog meer vertellen en bovendien kunt u alles met eigen ogen bekijken.

Met vriendelijke groet,

Dick Nijzink, directeur.