Aandacht voor elk kind
Voor de toekomst van uw kind
Met jouw talent op weg
Plezier en leren

Groep 7

Leuk dat je even een kijkje komt nemen in groep 7/8! Dit jaar staan er 3 juffen voor groep 7/8. Juf Amber Bosch start op maandag met groep 8, juf Marion Oosterveld heeft dan groep 7. Op dinsdag heeft juf Marion de hele groep. Op woensdag zijn juf Marion en juf Wendy de Jong er vaak allebei, en anders is alleen juf Wendy er, zij is er ook op donderdag en vrijdag voor de hele groep.

Juf Marion komt uit Rijssen, is 34 jaar oud en gek op padellen en fotograferen. Juf Wendy komt uit Wierden, is 22 jaar oud en in haar vrije tijd voetbalt ze graag en houdt ze leuke dingen doen met familie en vrienden. Juf Amber komt uit Rijssen en is 23 jaar oud, ze houdt van vloggen, dansen en gezelligheid.

’s Ochtends starten we met kletsen over het weekend, bijbelverhaal, onderwerpen die ter sprake komen n.a.v. het nieuws, etc. Ook hebben we in de ochtend vakken als rekenen, taal, spelling, begrijpend lezen, etc. Op dinsdagochtend hebben de kinderen gym, dus dan moeten ze hun gymtas mee. Als het middag is hebben we o.a. IPC. In groep 7/8 hebben we vaak mooie onderwerpen waarbij je over de hele wereld kunt vertellen. Op deze manier ontdekken we van alles over onze planeet!