Aandacht voor elk kind
Voor de toekomst van uw kind
Met jouw talent op weg
Plezier en leren

Jubileum 100 jaar Wegwijzer

Op 1 mei 2022, bestaat basisschool de Wegwijzer in Enter 100 jaar en dat moet uiteraard worden gevierd. Een aantal oud-leerlingen en leerkrachten zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor een feestweek. Deze zal worden gehouden van 9 tot 14 mei 2022. Naast oude klassenfoto’s is de organisatie opzoek naar (video)beelden van de school, voor een film ter ere van het 100-jarig jubileum.
Wouter de Wilde, lid van organisatie: “Mocht u nog beschikken over beeldmateriaal, dan zouden wij dit graag ontvangen. U kunt de analoge media langsbrengen op de school, u krijgt het origineel terug inclusief een digitale versie. Als organisatie kijken we uit naar een mooi jubileum jaar, met een grote reünie”.
Mocht u al beeld hebben gedigitaliseerd, stuur het naar: 100@wegwijzerenter.nl
Dit mailadres is ook beschikbaar voor vragen.
Om oud-leerlingen te bereiken is er een grote Facebook groep aangemaakt waar al zo’n 700 oud-Wegwijzernaren inzitten. Hier worden al veel oude klassenfoto’s en herinneringen opgehaald. Kijk HIER

Er komt een reünie!! Deze is vrijdag 13 mei van 19.00 uur-22.00 uur voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten (ongeveer) vanaf geboortejaar 1960 en op zaterdag 14 mei van 10.00 uur -12.00 uur voor de ‘ouderen’ ongeveer voor geboortejaar 1960.
U kunt deze datum alvast noteren. Mogelijkheid tot opgave volgt nog.