Samen leren, werken en spelen
Effectief kunnen communiceren
Een onderzoekende houding hebben
Flexibel zijn
Bedachtzaam zijn
Taakgericht en doelbewust werken
Een moreel bewustzijn ontwikkelen
Respectvol omgaan met anderen
Kennis hebben van de wereld
Vertrouwen hebben in God en zichzelf

Jubileum 100 jaar Wegwijzer

Op 1 mei 2022, bestaat basisschool de Wegwijzer in Enter 100 jaar en dat moet uiteraard worden gevierd. Een aantal oud-leerlingen en leerkrachten zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor een feestweek. Deze zal worden gehouden van 9 tot 14 mei 2022.

Reünie!

Bent u of ben jij leerling of werkzaam geweest op deze school? Dan nodigen we u/jou van harte uit voor de reünie!

Bent u/jij geboren in of na 1960? Dan is de reünie op vrijdag 13 mei van 19.00 uur tot 22.00 uur. Bent u geboren voor 1960, dan is de reünie op zaterdag 14 mei 2022 van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Wij vragen een bijdrage van €7,50 als tegemoetkoming in de onkosten. Hierbij zijn koffie/thee, een gebakje en hapjes inbegrepen. Voor (fris-)dranken kunnen ter plekke consumptiebonnen worden gekocht.

De reünie is in school, het adres is Rijssenseweg 20, 7468 AD Enter.

Geef je op door middel van het overmaken van €7,50 onder vermelding van voor- en achternaam en geboortedatum op rekeningnummer NL08 RABO 0126617309 t.n.v. St. Vr. van de Wegwijzer.

Heeft u / heb jij vragen over de reünie? Neem dan contact op via 100@wegwijzerenter.nl.

In verband met het 100-jarig bestaan van de wegwijzer wordt er een reünie georganiseerd.

Klassenfoto’s en (video)beelden

Naast oude klassenfoto’s is de organisatie opzoek naar (video)beelden van de school, voor een film ter ere van het 100-jarig jubileum.

Wouter de Wilde, lid van organisatie: “Mocht u nog beschikken over beeldmateriaal, dan zouden wij dit graag ontvangen. U kunt de analoge media langsbrengen op de school, u krijgt het origineel terug inclusief een digitale versie. Als organisatie kijken we uit naar een mooi jubileum jaar, met een grote reünie”.

Mocht u al beeld hebben gedigitaliseerd, stuur het naar: 100@wegwijzerenter.nl Dit e-mailadres is ook beschikbaar voor vragen.

Facebookgroep

Om oud-leerlingen te bereiken is er een grote Facebook groep aangemaakt waar al zo’n 700 oud-Wegwijzernaren inzitten. Hier worden al veel oude klassenfoto’s en herinneringen opgehaald. Kijk HIER